het Maal
artisanale graanproducten  
  • Aanmelden
  • ×
  • Home
  • Shop
  • Hoe bestellen
  • Recepten
  • Nieuws
  • FAQ
  • Contact
  • 0
  • het Maal
Laatste
Dauwtrip en lente-ontbijt
t.v.v. de Liereman
 http://
  • Blogs:
  • Alle
  • Reis
  • Nieuws
het Maal, Kaat Roels
Fruittoast
Nog 1 keer, zacht winterfruit en warme kaas. Ingrediënten Sneetjes (oud) desembrood appel peer walnoot gruyère blauwe aas boter of olijfolie Appel / gruyère Smeer boter op dikke sneden desembrood of d...
Brood van gisteren
31 mei 2018 Reis
het Maal, Kaat Roels
Asperge strata
Vorige zomer heb ik doorgebracht in de warmte van de bakkerij van De Superette in Gent. De Superette serveert met terechte trots creaties vertrekkend van kraakverse producten van land en zee. Voor het...
Brood van gisteren
30 apr. 2018 Reis
het Maal, Kaat Roels
Wrap met kruidenkaas
Tuinieren hoort er weer bij. Concurreren met de groentenman blijft een haast hopeloze zaak, maar voor wat kruiden vindt iedereen wel een plekje. Zet kruiden die van droogte houden bij elkaar (tijm, sa...
Wrap
30 apr. 2018 Reis
het Maal, Kaat Roels
Maak chips van je wraps
Nooit gedacht dat ik een pleidooi voor wraps zou houden. Ik vond het maar droge, saaie stukjes karton. Tot ik ze zelf begon te maken met echte speltmeel en desem en ze meer 'out of the box' begon te b...
Wrap
30 apr. 2018 Reis
het Maal, Kaat Roels
Croutons en broodkruim
Croutons Ingrediënten 2 grote sneden brood, +/-120g 2 eetlepels olijfolie Zout en peper Optioneel: 1 theelepel (provencaalse) kruiden Voorbereiding Scheur het brood -ook de korst- in kleine stukjes in...
Brood van gisteren
30 apr. 2018 Reis
het Maal, Kaat Roels
Venkelgratin
Ingrediënten Venkel, 2 knollen in 8-10 partjes gesneden Ajuin, 1, fijngesneden Appel, klokhuis verwijderd, geschild, in fijne plakjes Look, 2 teentjes gesnipperd Zachte kaas: schimmelkaas, camembert, ...
Brood van gisteren
30 apr. 2018 Reis
het Maal, Kaat Roels
Cracker croque
het Maal zet ook crackers op het menu. Ik hoor je al denken: 'is dat wel ècht eten'? Ook voor onze crackers gebruiken we spelt zonder additieven. We variëren met boekweit, haver en rogge en smaken af ...
Cracker
31 mrt. 2018 Reis
het Maal, Kaat Roels
De nieuwe asperges zijn er
Net als spruitjes en witloof zijn asperges echt van bij ons. Elk jaar kijken we weer uit naar het aspergeseizoen. Dat loopt van ergens in april tot 24 juni, met Sint Jan. Dan moet de plant doorgroeien...
Brood van gisteren
31 mrt. 2018 Reis
het Maal, Kaat Roels
Broodpudding
Moest het je ooit lukken om wat brood over te houden, dan is broodpudding een zoete optie. Een historisch lekker recept. Ingrediënten 240 g brood (of brioche, peperkoek, croissant...) 2 losgeklopte ei...
Brood van gisteren
28 feb. 2018 Reis
het Maal, Kaat Roels
Passie voor pizza
het Maal suggereert 3 verschillende bodems, sneller dan een afhaalpizza Pizza liefhebbers in huis? Verras ze met deze snelle versies. Vertrek van brood, wraps of focaccia. Jij kiest wat erop ligt. Mee...
Brood van gisteren Focaccia Wrap
28 feb. 2018 Reis
het Maal, Kaat Roels
Hummus
Overal ter wereld combineren mensen graan et peulvruchten. Deze combinatie bevat al de essentiële aminozuren. het Maal specialiseert zich in graanproducten en hieronder 2 spreads, een ideale en vooral...
28 feb. 2018 Reis
het Maal, Kaat Roels
Pannenkoek met fruit
Haspengouw heeft goede landbouwgrond en is gekend als de fruitschuur, maar ook rondom ons wordt er indrukwekkend fruit geteeld. Traditioneel werden appels en peren die niet voldoen aan de schoonheids-...
28 feb. 2018 Reis
  • Vorige
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Volgende
    • Afhaalmomenten:
  •   Ma t/m don van 17 - 21u

Zaterdag van 8.30-12u

Zondag van 8 tot 10u


  • of op afspraak

  • Home      Contact   
  •  
  • FAQ   
  • Producten   
  •   
  • Hoe bestellen 
  •  Over ons      
  • Privacy Policy
Copyright © hetMaal
Aangeboden door Odoo - De #1 Open source e-commerce